Bruden som har bensin i handväskan

Alla inlägg den 28 mars 2012

Av Malin Kahlin - 28 mars 2012 16:10

Äntligen har skrivbordet kommit på plats! fyller ut övervåningen lite grann :) Nu ska jag bara fixa skrivbordslampa och lite annat som nödvändigt att ha vid ett skrivbord.


annars idag har jag städat hela huset. känner mig dutti!!!



 


Ibland tycker jag faktiskt att jag är ganska påhittig. Jag har väggord i trä "lycka" som jag inte hade en aning om vart jag skulle sätta upp.. men då kom jag  på att Elsa är ju vår lycka i livet, så då tog jag fina silkes band och och knöt fast det i spjälsängen och Voilà:) jag tycker de blev skit fint :)


  


 

Av Malin Kahlin - 28 mars 2012 15:30

jag var inte så poppis av Loke tidigare idag.. jag tyckte nämligen att det var dags för honom att ta sig en dusch.. hela hunn uttryckte sig kanska tydligt HELL NO, FUCK YOU!!! 

Jag och kalle försökte duscha honom i lägenheten men det var nätt och jämt att de var omöjligt.. Men  nu när vi inte har nå badkar tänkte jag att de kanske skulle gå.. Men nja..  Jag fick ta steg för steg in i duschen och locka med köttbulle.. Att tvinga  in honom i duschen är de sämsta man kan göra. Så om jag får honom att gå självmant in i duschen + att han får gnaga köttbulle i duschen kanske han till slut uppfattar dusch= köttbulle!! förhoppnigsvis så blir det så i framtiden :)


  

 

Ovido - Quiz & Flashcards