Bruden som har bensin i handväskan

Alla inlägg under oktober 2012

Av Malin Kahlin - 20 oktober 2012 12:31

Inne stan för att äta lunch med stora syster och lille bror<3 sen ska vi tillsammans hälsa på underbara mor på sjukhuset<3

Av Malin Kahlin - 19 oktober 2012 19:08

Äntligen mat jag är vrål hungrig. Idag bjuds det på feta ost på lax och rostade rotfrukter mums!!!!!

Av Malin Kahlin - 19 oktober 2012 11:59

Absolut bästa någonsin!! Jag får rysningar ! Imelda may, I love you !



Av Malin Kahlin - 19 oktober 2012 10:13

Snälla rara jultomten. I år har jag varit jätte snäll och skött mig ganska bra i skolan. Så nu ber jag dig att kanske, ge mig mina drömmars bil i julklapp!!!! Haha eller nått!

Av Malin Kahlin - 19 oktober 2012 09:53

Hålla snyggingar idag är det fredag!! Det var väl ändå på tiden! Jag sov bort min irritation från igår! Idag ska jag enbart ha två lektioner. skönt!! Efter skolan ska jag till underbara rusta och köpa slalom pinnar till Lokes agilitybana:-P. Yeey!!

Av Malin Kahlin - 18 oktober 2012 23:49

Jag är skit irriterad på folk som lägger upp på facebook "-gilla om du är en bra kompis, ignorera om du är falsk" alltså snacka om att INTE HA NÅGOT LIV!!! Jag har tittat på statusen och tänker, idiot fjortis beteende! Och så finns det folk som lägger upp exakt vad dom gör varje minut, typ, (skriver i statusen)god morgon. Äta frukost med underbara nu sen träna ett sten hårt pass. (Klick skicka) 5 minuter senare! (Skriver i statusen ) nyss ätit frukost nu mot gymmet!(klick skicka!) (20 minuter senare) skriver i statusen!) gör en genom körare på överkropp! Klick skicka!) MEN JA FÖR HELVETE!! VI FATTAR ATT DU TRÄNAR TJOCKIS!!! Efter 1 år av samma status inlägg om att man tränar gör att man vill ruttna! Facebook är inget för mig märker man ju! En del människor har ju inget annat liv än just Facebook. Spionera på folk. Men om dom vill ruttna bort med de så ska inte jag lägga mig i!

Av Malin Kahlin - 16 oktober 2012 13:55

Idag åkte jag hem tidigare från skolan för jag ska till kuratorn snart, men jag åkte lite tidsbestämda för att hinna med lunchen som bestod av en näve nötter och en joggingrunda! Idiotiska ångest!!!

Av Malin Kahlin - 14 oktober 2012 20:59

I natt får Elsa sova i sitt rum på prov. Trots att rummet inte är helt klart. Men jag är ju så ivrig!! Hoppas hon kan sova hela natten nu då.

Vimplarna har jag suttit och sysslat med under eftermiddagen. I vimplarna har jag skrivit ELSA! Blev ganska bra.

Nu ska jag gå och packa skolväskan och Elsas väska till i morgon sen är det partaj på TV!! God natt alla söta och rara.

Ovido - Quiz & Flashcards