Bruden som har bensin i handväskan

Alla inlägg under oktober 2012

Av Malin Kahlin - 14 oktober 2012 13:59

Haft en väldigt mysig söndag med mina kusiner! Vi har ätit våfflor och trots att Elsa har varit trött har hon haft väldigt kul,.

Av Malin Kahlin - 14 oktober 2012 10:47

Det är snabbstädning här hemma innan mina kusiner kommer! Dock myser Elsa bara med teddy!!

Av Malin Kahlin - 13 oktober 2012 20:10

Haft en underbar dag med Agnes och Elvin ! Vi har strosat runt i Valbo, fikat, pratat, Elsa flörtade in sig på alla som gick förbi. Och inte tala om flirta och prata med Elvin! Han blev nog lite blyg eller bara tyckte Elsa var skit dryg:-P han protestera lite ibland!
Jag köpte en mega nalle till Elsa. Den är något större än henne, och hon älskar den! Jag vill också ha en nalle som är lika stor som mig! 0:)

Av Malin Kahlin - 13 oktober 2012 11:47

Idag klev jag upp tidigt med Elsa. Den lillebusen. Hade fortfarande ångest från gårdagens chokladintag och ändå var det mörk choklad och det ska ju vara lite bättre än mjölkchoklad!!!! Och för att jag köpte sushi!! Stod inte ut så jag väckte pappa Kalle så han fick ta Elsa, jag satt på mig spring kläderna, tog Loke och sprang ut i spåret. Fan vilken befrielse det är!!! Underbart! Så nu mår jag jäkligt mycket bättre:-)

Senare idag åker jag och Elsa till Valbo för att träffa en vän och hennes lilla son. Det ska bli mys:-)

Av Malin Kahlin - 12 oktober 2012 16:08

Den här månaden har jag nästan som spritt pengar runt om kring mig! Det som har varit i fokus är Elsas rum, som mattor, gardiner,gardinstänger och en lampa Sen är det dom här idiotiska "små" sakerna i vardagen, typ gardiner till vardagsrummet, godis, sushi, klippning ,skor. Blir man sådan när man har lite mer pengar än vad man brukar ha på kontot? Jag som ALLTID varit mest sparsam av alla eller snålaste jäveln av alla! Det känns INTE normalt för mig att unna mig något! Kanske var på tiden?!

Av Malin Kahlin - 12 oktober 2012 10:25

I morse blev jag väckt av Elsas tjohej, jag sätter mig upp ur sängen, och Elsa sitter i sängen hon med och lägger till med ett leende och applåderar. Haha inte ofta det händer att man får applåder när man är nyvaken!

Här hemma bakar jag och Elsa hälsoknäcke. Väldigt gott !
Sen ska vi vidare bort till IKEA och köpa gardinstänger:-)

Av Malin Kahlin - 11 oktober 2012 18:55

IIIIIIIIH KLÄNNINGEN HAR KOMMIT!!! ÖVERLYCKLIG! LÄNGTAR EFTER ATT FÅ ANVÄNDA DEN :D

Ovido - Quiz & Flashcards