Bruden som har bensin i handväskan

Alla inlägg den 2 februari 2011

Av Malin Kahlin - 2 februari 2011 22:06

 ååh i flera dagar nu har jag hetsätit. De gör mig så jäkla arg på mig själv..

Familjen åker bort på fredag morgon borta till tisdag kväll. Då ser jag min chans att försöka ändra på mina vanor. De är så svårt när man har folk runt om kring sig som köper godis, kakor å andra onyttiga saker.. Då är jag dum nog och låtas frestas av de! och träningen då vad fan hände med den ??? varför plågar jag mig själv på de här sättet ? faan helvete Malin skärpning för fan.

 

Kvinnan är ju blåst!!


Jag har aldrig riktigt vetat vem den där jävla KISSIE är, Aldrig någonsin varit intresserad heller, Hade bara en aning om att kvinnan skulle vara blåst.. Men idah så sökte jag på henne gick in på hennes blogg och kikade.. Alltså åå.. ah, Kvinnan är ju helt klart blåst.. Hon äter 2 burkar barnmat om dagen + att hon knaprar i sig bantnings piller.. Och vad kan hon väga 40 kg, max? och hon påstår sig vara tjock?! jävla dåre! tur hon bor i fjollträsk bland de andra fjollorna, annars skulle jag gjort nått, typ låst in henne i nå soprum sprungit därifrån och kastat i väg nykeln och skrattat ! mohahaha..


Nu ska jag sova så jag orkar upp i morn, har karaktär hela dagen i morn :( ellära, jävla trök de är !!!! men 14.20 ska jag som tur är ut med farbror melker och övningsköra. nu är körkortet bara ett ögonkast bort:)


Natti natti <3




Ovido - Quiz & Flashcards