Bruden som har bensin i handväskan

Alla inlägg under februari 2011

Av Malin Kahlin - 14 februari 2011 16:56

Åh äntligen när jag äntligen lärt mig de här med bromsträcka, stoppsträcka och reaktionssträcka, åkte iväg till sandviken skit glad och tänkte att "idag är de jag som klarar rep.fasen!  ah vist jag klarar alla dom frågorna, men då fick jag en jävla massa andra fel, på sånt jag har klarat förut.. läste ju noga igenom skiten.. sen blev jag så jävla förbannad och så sket sig allt tillslut.. och allt är bara för att de är alla hjärtans dag. FJÔÔÔL!!!!! En ond dag!!!


Nu ska jag sätta mig å rita och lugna ner mäh lite!!!

Av Malin Kahlin - 13 februari 2011 21:28

Då var de söndag igen..  Hade riktigt jävla trevligt igår i järbo med rockabilly, trots att jag inte kunde dansa bugg:P men gick väl ganska bra ändå tror jag :P

lite små full vart man å,.. lite sådär super lagomt  rund om tassarna.

Fick lära känna lite nytt härligt folk! halv fyra fick vi nog, och åkte hemmåt. fick övernatta i hedesunda med myspysen:)


Men nu är jag hemma igen,  Å tack för skjutsen! nu blir de plugg på körkortet!


åh just de, de är ju alla fjantarnas loveday i möra!! pfft!

för de första ska jag sova bort halva dagen sen ska jag plugga bort dagen..

helt meningslöst de där med alla hjärtans dag, varför ska man visa sin kärlek extra bara en gång om året?! ah nä tycker de där är lite små tramsigt!!


:D

Av Malin Kahlin - 12 februari 2011 16:24

    sitter hos min älskade barnkompis och blir fixad i håret



håret klart

 

klart:)

 

Av Malin Kahlin - 12 februari 2011 13:40

De är nu jag vill ligga på skotern på fjället och sola!!!  

men om två veckor, endast två veckor!! så är de sportlov och då jävlar hoppas man på finväder och bra skoterföre, sen äre bara ta för sig av friheten och leka av sig, :D  

Av Malin Kahlin - 12 februari 2011 10:39

go morn:)


jag har sovit som en stock inatt.. jag hann inte ens ta av mig kläderna innan jag somna :P Men för övrigt har fredags kvällen vart super kul.. Gick på bio med K, S och M., :) saknar han redan<3


dagens planer: ja soolen skiner ju blir väl en promenad:)  ikäll ska jag vara med A:) vi ska på Los Raggos Rock'n Roll:D nä fan vill jag inte sitta här längre vill ut i fina vädret, fan vad gött de skulle va om man hade skotern här utanför nu!! :O


Bye<3

Av Malin Kahlin - 11 februari 2011 07:11

Morn morn:)sitter på bussen på väg till sandviken nu, men de är äntligen fredag iaf!!rena snöovädret ute idag, inte nått man skulle vilja ha nu kanske. Inte här i stan iaf. Nu vill jag ha vår! I fjällen kan de få va hur mycket snö som helst, för de är ändå där skotern står :P och till och med att jag tröck i mig frulle i morse, vilket nu resulterade att jag har skit ont i magen nu:( har man utvecklingsamtal idag med, blää:( de känns inte alls något att se framemot!

Av Malin Kahlin - 10 februari 2011 19:03

torsdag idah, haft så jävla tråkigt hela dagen, har försökt klara rep.fasen till körkortet, fan heller att jag klarar de, de är de där med bromsträckan, reaktionsträckan och bla bla bla som stökar till de för mig. hade jag kunnade hade jag ju fan klarat testet för länge sen !!:( men snart kommer allafall dagens höjdpunkt, sveriges bilförare:D och i morgon är de som alla vet fredag:D vilket jag ser jävla mycket framemot!! först skolan, sen på stan med S. och sola, hem äta kanske å sen träffa udnerbara S igen och M, OCH K:P  ska bli kul att träffa han igen,. sist vart de väl inte så mycke prat kanske.. kommer ihåg de första han gjorde när vi träffades var att han kysste min hand, sen senare så sa han att jag var lika söt som en låda full med söta kattungar. haha  hur gulligt är inte de ?!jag känner mig för första gången riktigt uppvaktad av en redig karl:) sen gjorde han ju en del andra grejer å som fick mig att lysa upp x) 




kände mig "duktig" idag innan jag kom hem och åt middag.. far som lagade mat, klart då blir de halvfabrikat.. då brakar helvete lös..åh varför känner jag mig så äcklig när jag äter?! känns som allt på mig sväller upp! ååh hatar dom där tankarna, de är så jävla löjligt så de finns inte.. måste jobba bort de där... NUU!


Hade. hej då<3

Av Malin Kahlin - 9 februari 2011 21:49

Då vare kväller igen..ska gå lägga mig snart så jag kanske orkar med skolan i morn..har en låååång dag som väntar i morn, karaktär hela dagen, från halv nio till halv fyra,+ att att jag ska åka in tidigare så jag kan göra trafik innan jah börjar.. lite små trök men men:)


natti natti (:


Ovido - Quiz & Flashcards