Bruden som har bensin i handväskan

Alla inlägg under februari 2011

Av Malin Kahlin - 9 februari 2011 11:23

1: Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då?

Skulle han vara otrogen så skulle han inte vara mannen i mitt liv. Jag skulle aldrig förlåta otrohet. Vad säger att han inte skulle göra om det? Eller att han inte gjort det förut? Hur hittar man tillbaka till det man var efter ett sådant svek? Nej, är han otrogen så är det slut.

2: Hur många har du varit tillsammans med? (Alltså ihop med)

 4 st
3: Vill du gifta dig? Varför/Varför inte?

ja det vill jag nog..
4: Vad är viktigast hos en kille? Vad faller du för liksom?

Jag faller för gentlemän. Som håller upp dörrar, följer en till dörren och skickar söta sms efter man har varit med honom. Sånt dör jag för. Om jag är tillräckligt intresserad. Är jag inte det så tappar jag intresset när en kille är sådär underbar.

5: Vad är det mest avtändande du vet?

När en kille leker med andras känslor. När en kille säger massa saker som han inte menar.

6: Hur viktigt är det att man har något gemensamt?

Ganska viktigt. Man kan inte leva helt olika liv, inte om man ska bli en del av varandras liv iaf.

7: Har du fått ditt hjärta krossat?

Oooh ja.  

8: Hur raggar du?

Försöker väl få ögonkontakt  visar intresse.. Egentligen suger jag på att raggax)
9: Vem var din första kärlek/ eller första killen som du gillade grovt mkt?
den senaste..
10: Hur är du som flickvän?

 

omtänksam, snäll och kärleksfull.



Av Malin Kahlin - 9 februari 2011 10:55

hallå där :)

Nu är jag inte ensam hemma längre, familjen har kommit hem från fjällen. Men hade med sig en glad nyhet till mig. Min älskade skoter funkar igen. De är bara gasvajern som ska bytas nu bara sen är den som ny :) Så om två veckor får jag äntligen vrida om tänningen , Dra igång den, Och höra härligt, Friskt 2-takts ljud!! Looove it!!!!

de här är äkta kärlek:D


Hemma från skolan idah med :( Inte bra inte bra.. Ont i skallen, så fort jag blundar så bara snurrar de till. Precis som om jag skulle vart full eller nå:O Jäkla mysko!


Dax för vila.. tjao :)

  

Av Malin Kahlin - 7 februari 2011 21:25

kvällen gick till överdrift med både glass två mackor och ett glas oboy.. faan, vad i helvete skulle jag trycka i mig de där för ? nu har jag så jävla ont i magen, mår illa och har ångest,.. jag kommer ju aldrig bli smal om jag ska fortsätta så här!! fan vad arg jag är!   

jag känner mig så jävla ful och fet..

detsutom har jag gått upp i vikt! faan!


men en bra sak är att min skoter är kalr nu :) ÄNTLIGEN!

Av Malin Kahlin - 7 februari 2011 10:47

Finns inge bättre än att gå långpromenader:) man känner sig så pigg och fräsch efteråt. är man ledsen innan man går är man defenitivt lite gladare efter man gått.

Men nu när man kommit hem igen är de bara sätta igång med pluggandet, de är väl inte så jäkla kul kanske :(

bye:)



  

Av Malin Kahlin - 5 februari 2011 13:36

hej hopp :D


 Idag var man uppe tidigt, redan halv nio:P följde med Lisa och hennes kille till rörberg eftersom dom hade så kan kunde få test köra de nya yamahan.. jag testade bara 3 st, redan då fick jag nästan nog. nä fan sitter jävligt obehagligt och inte så kul att köra de heller:P nää men jag fick ju köra lite skoter iallafall och trycka på gasen, så ska väl inte klaga direkt:)  


 Igår blev jag jäkligt glad när jag fick läsa nå vettigt i GD. dom hade gjort en annons om mitt älsklings band:) JLT!! jävla skönt band, och inte nog med de, snygga!!! :P eller sångarn allafallX) hihi


Ne nu blir de städa för hela slanten, hela huset ska vara clean! får se om de blir raggen ikväll eller om jag blir hemma :P puss !

Av Malin Kahlin - 4 februari 2011 07:07

Godmorron på er gott folk:)jag sitter på bussen på väg till skolan. Ursch jag längtar verkligen tills vi slutar för dagen. Då blir de raka vägen till hemmakväll och hyra filmer sen hem och bara ta de lugnt. Var med en två kompisar igår på stan, och dom har problem med att hitta en alla hjärtans dag presenter till deras prinsar. Jah för mig är de andra året irad jag är ensam på allahjärtansdag. Deär typ årets sämsta dag!! Pratade med j igår de var lite skönt att få höra lite jämtlänska:)Nu ska jag gå göra lite vett.Puss hej då

Av Malin Kahlin - 2 februari 2011 22:06

 ååh i flera dagar nu har jag hetsätit. De gör mig så jäkla arg på mig själv..

Familjen åker bort på fredag morgon borta till tisdag kväll. Då ser jag min chans att försöka ändra på mina vanor. De är så svårt när man har folk runt om kring sig som köper godis, kakor å andra onyttiga saker.. Då är jag dum nog och låtas frestas av de! och träningen då vad fan hände med den ??? varför plågar jag mig själv på de här sättet ? faan helvete Malin skärpning för fan.

 

Kvinnan är ju blåst!!


Jag har aldrig riktigt vetat vem den där jävla KISSIE är, Aldrig någonsin varit intresserad heller, Hade bara en aning om att kvinnan skulle vara blåst.. Men idah så sökte jag på henne gick in på hennes blogg och kikade.. Alltså åå.. ah, Kvinnan är ju helt klart blåst.. Hon äter 2 burkar barnmat om dagen + att hon knaprar i sig bantnings piller.. Och vad kan hon väga 40 kg, max? och hon påstår sig vara tjock?! jävla dåre! tur hon bor i fjollträsk bland de andra fjollorna, annars skulle jag gjort nått, typ låst in henne i nå soprum sprungit därifrån och kastat i väg nykeln och skrattat ! mohahaha..


Nu ska jag sova så jag orkar upp i morn, har karaktär hela dagen i morn :( ellära, jävla trök de är !!!! men 14.20 ska jag som tur är ut med farbror melker och övningsköra. nu är körkortet bara ett ögonkast bort:)


Natti natti <3




Ovido - Quiz & Flashcards